Kivenmurskaus

6PurkuPro Oy:llä on pitkäaikainen kokemus kivenmurskauksesta. Olemme toimineet Suomen markkinoilla vuodesta 2010 ja olemme toimittaneet palveluja eri puolilla Etelä-Suomea. Avainsanamme ovat tehokkaat koneet ja monipuoliset palvelut.

Yrityksen omistamat koneet mahdollistavat kaikkien rakennusmateriaalien –rakennusjätteiden (tiilet ja betoni), soran, graniitin, liuskakiven, hiekan, maannoksen – murskaamisen ja seulonnan.

Tiileiden ja betonin murskaaminen
Olemme suorittaneet rakennusjätteiden murskaamista toistakymmenellä eri jätehuoltolaitoksella ja kaatopaikalla vuodesta 2010 lähtien. Voitettujen julkisen sektorin hankkeiden tarjouskilpailujen ansiosta meillä on ollut pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita Kuopiossa, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Ämmässuolla.

Graniitin murskaaminen
50-tonninen leukamurskain sopii graniittikivien esimurskaukseen (0–150 mm kokoisiksi) ihanteellisesti.  Kun tuotesarjaan lisätään kartiomurskain, voimme tuottaa kaikki halutut hienommat jakeet.

Soran ja moreenin murskaus
Yrityksellä on suuri tuotantokapasiteetti kolmen suuren koneen – kahden roottorimurskaimen ja yhden kartiomurskaimen – ansiosta. Näin voimme tarjota tehokasta palvelua.

Hiekan, mullan ja maannoksen seulonta
Kaksi esiseulaamme sopivat täydellisesti hiekan, maannoksen ja mullan seulontaan. Meillä on myös kokemusta kiinteiden polttoaineiden (esim. hiili) seulomisesta.

Koneparkki koostuu seuraavista koneista:

  • Yhdestä 30-tonnisesta (Metso LT116) ja kahdesta 50-tonnisesta leukamurskaimesta (Metso LT116, McCloskey J50)
  • Kahdesta 50-tonnisesta roottorimurskaimesta (Metso LT1213S, McCloskey i44R)
  • Kartiomurskaimesta Sandvik QH441
  • Kahdesta esiseulasta (Metso ST272, Sandvik R155)
  • Kahdesta sora- ja murskeseulasta (McCloskey S190TD, Sandvik QA451)
  • Kahdesta liikkuvasta kuljettimesta (McCloskey ST80, Edge TS650)