Komatsu PC350

Komatsu PC350HRD

Tässä telakaivukoneessa on pitkäpuomivarustus 20–40 metrin korkeudessa tehtävää purkutyötä varten. Pitkäpuomivarustuksen kanssa voidaan käyttää betonimurskaimia ja lajittelukahmareita. Tavanomaista käyttöä varten koneeseen voidaan asentaa lyhytpuomivarustus, johon kauhat, betonimurskaimet ja iskuvasarat voidaan kiinnittää. Lyhyellä puomilla varustettu kone painaa 40 tonnia ja siihen lisätään vielä varusteiden paino. Komatsu PC350HRD -telakaivukonetta voidaan käyttää samoilla purkutyömailla kuin muitakin raskaan sarjan koneitamme (Komatsu PC450LC, Liebherr R946).

PC210

Komatsu PC210LC

22-tonninen telakaivinkone on tarkoitettu ennen kaikkea pienempien purkukohteiden itsenäiseen toteuttamiseen, mutta sopii hyvin myös rakennusmateriaalien käsittelyyn (kivimateriaalien pulverointi, materiaalien erottelu, kivimurskaimen syöttäminen yms.). Työkoneen lisävarusteisiin kuuluu niin huuli kuin kynsikauha, kahmari, betonin pulveroija kuin myös hydraulinen vasara.

Lieberr R946

Liebherr R946

Uutta 42-tonnista kaivinkonetta voi kuvailla laadukkaaksi Saksalaiseksi työkoneeksi, joka on tarkoitettu käytettäväksi keskimääräistä suuremmissa purkukohteissa.

Koneen käyttömahdollisuuksia lisää niin sen normaalia kapeampi kori (NLC variantti) kuin taittopuomi; joiden johdosta koneen liikkuvuus on tehokkaampaa ja vaivattomampaa, niin työskennellessä kuin konetta lavetilla kohteelta toiselle liikuteltaessa.

Liebherr R946 on yksi kolmesta purkukoneestamme joka on yli 40-tonnin painoluokassa.

Koneen varusteisiin kuuluu; 3,3 – tonninen pulveroija NPK, hydraulinen vasara kuin myös kaivuukauha.

WA480

Komatsu WA480

25-tonninen pyöräkuormaaja on tarkoitettu ennen kaikkea täydentämään kivenmurskaus – prosessia, jossa vaaditaan suurten ja korkeatuottoisten koneiden apua. Koneen koko, 4,5 – kuution tilavuinen kauha sekä jopa 20- tonnin nostovoima tekevät tästä halutun kuormaajan suurten tuotantomassojen liikutteluun.

Etukauhan varustukseen kuuluu vaakalaitteisto, jolla kauhaan lastattavien materiaalien paino voidaan mitata, dokumentoida ja koonti päivän työsaavutuksista tulostaa heti työmaalla.  

ST272

Nordberg ST272

Monikäyttöinen 34-tonninen mobiiliseula, joka on suunniteltu niin ensimmäiseen kuin toiseen seulontakertaan, tarjoaa ennen kaikkea korkeaa tuotantokapasiteettia kuin siihen suoraan verrannollista taloudellisuutta.

Lokotrack ST272 on sopiva niin pintamaan, mullan, kivien, rakennusjätteiden kuin myös soran ja hienompien kiviainesten seulomiseen. Monikäyttöisyyden ja laajan materiaalivalikoiman mahdollistaa kattava seulaverkko – arsenaali, joita voidaan vaihdella tarpeen mukaan. 2-tasoinen seulonta erottelee seulottavat materiaalit kolmeen eri kokoon tarpeen mukaan.

Leukamurskaimen on valmistanut tunnettu Suomalainen yritys; Metso Minerals, mikä osaltaan takaa teknisen toimivuuden ja prosessin luotettavuuden.

LT1213S

Nordberg LT1213S

50-tonninen leukamurskain mahdollistaa kiitos sen liikkuvuuden ja verrattuna muihin markkinoilla oleviin saman luokan koneisiin; parhaan tuoton ja laadun – yhdistelmän.

Kivimurskaimen tuotanto -määrän ja laadun – kombinaatio on optimaalinen ratkaisu keskimääräisten ja sitä suurempien massojen käsittelyyn. Lisäksi laite sopii käytännössä kaikkien kivilaatujen murskaamiseen, joista yleisimpiä murskattavia ovat:

  • luonnolliset kivimateriaalit – gneissi, graniitti, hiekkakivi
  • rakennus ja purkumateriaalit – asfaltti, tiilet, betoni

Leukamurskaimen on valmistanut tunnettu Suomalainen yritys; Metso Minerals, mikä osaltaan takaa teknisen toimivuuden ja prosessin luotettavuuden.

Tavallisesti murska toimii yhdessä kiviainesta siihen syöttävän kaivinkoneen, sekä valmista murskaa prosessin loppupäässä kuljettavan sekä edelleen lastaavan pyöräkoneen – kanssa.

Nordberg-LT116

Nordberg LT116

50-tonninen kivenmurskaaja yhdistää itseensä kaksi toivottua ominaisuutta – siirrettävyys ja suuri tuottokyky. Olemme valmiit murskaamaan erilaisia luonnollisia ja keinotekoisia materiaaleja, riippumatta niiden sijaintipaikasta – louhoksessa, rakennustyömaalla tms. Murskattavien materiaalien joukkoon kuuluvat:

  • luonnolliset kiviainekset – liuskekivi, maakivi, graniitti yms.,
  • rakennusjätteet – asfaltti, tiili, betoni.

Kivenmurskaaja on tunnustetun Suomen konevalmistajan Metso Minerals valmistama, joka takaa koneen toimintavarmuuden ja luotettavuuden.
Murskaamoon kuuluvat murskauslaitteen lisäksi kuormaaja tai kaivuri käsiteltävän aineksen syöttöön sekä suositeltavasti pyöräkuormaaja tuotetun materiaalin varastointiin.

Komatsu-PC210LC-8

Komatsu PC240LC-10

Keskikokoinen tela-alustainen purkukone pystyy itsenäisesti tekemään pienempiä purkutöitä (omakotitalot, pienemmät tuotantorakennukset, parikerroksiset asuin- ja liiketalot), mutta sitä voi käyttää myös materiaalien työstöön suurkohteiden purkutöissä. Peruskoneen 24-tonnisen painon ansiosta koneen voi toimittaa työmaalle tavanomaisella kuljetusluvalla sekä monipuolisten lisätarvikkeiden avulla pystytään tekemään pienemmät purkutyöt ilman muita koneita käyttämättä. Tela-alustainen purkukone Komatsu PC240LC-10 on varustettu seuraavilla lisälaitteilla:

  • laadukas NPK pyöriväpäinen betonijauhuri,
  • Verachtert -lajittelukahmari,
  • lähes 2 m3 kokoinen kaivukauha.
Komatsu-PC450LC-7

Komatsu PC450LC-7

45-tonninen telakone soveltuu töihin, joissa tarvitaan suurta purkutehoa. Suurrakennusten – tehtaat, varastot, kerrostalot ja isot liiketalot – purussa tällainen kone on suorastaan korvaamaton. PurkuPro Oy:n kokemus osoittaa, että yksi 45-tonninen kone on tällaisissa töissä huomattavasti tehokkaampi kuin monta pienempää (21-30 tonnista) konetta.
Tela-alustainen purkukone Komatsu PC450LC-7 on varustettu seuraavilla lisälaitteilla:

  • pyöriväpäinen 3300 kg betonijauhuri,
  • 3-tonninen hydraulivasara,
  • 3,5 m3 kaivukauha.